ligging en omgeving 2019-12-05T12:21:16+00:00

Het project Meersterborg is gelegen op de hoek Noorderstraat – Kleinemeersterstraat te Sappemeer, op de plaats waar voorheen het pand van schilderszaak Tulp stond.

Bereikbaarheid

De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. De A7 is snel te bereiken, waardoor u binnen een half uur in Groningen kunt zijn en binnen een kwartier bij bijvoorbeeld het ziekenhuis in Scheemda. Het centrum van Veendam is met de auto eveneens binnen een kwartier te bereiken.

Ook met het openbaar vervoer zijn de appartementen goed bereikbaar. De buslijnen 174 en 515 hebben haltes vlakbij. Treinhalte Sappemeer-Oost van de trein tussen Groningen en Weener (Duitsland) en tussen Groningen en Veendam is lopend of met de fiets makkelijk bereikbaar.

Voorzieningen

Kenmerkend voor de locatie is dat alle belangrijke voorzieningen dichtbij zijn. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabij gelegen supermarkten en speciaalzaken. Ook een huisarts en een apotheek zijn lopend of met de fiets makkelijk bereikbaar. Via de Kleinemeersterstraat en De Vosholen bereikt u snel het overdekte winkelcentrum De Hooge Meeren. Behalve een uitgebreid winkelaanbod, vindt u hier ook onder andere het gemeentehuis, een bioscoop en een theater.