Bouwnummer 3 2019-12-05T12:39:21+00:00

Algemeen

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het woongebouw en heeft zowel uitzicht op de Noorderstraat als op de Kleinemeersterstraat. Via de afgesloten centrale hal en het trappenhuis dan wel de lift bereikt u de voordeur van het appartement. Op deze bouwlaag bevinden zich tevens 6 privé-bergingen die eveneens vanuit de centrale hal toegankelijk zijn. Het appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming met ruimtethermostaten in de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer. Het tegelwerk in de badkamer en het toilet wordt standaard uitgevoerd tot aan het plafond.

Indeling

Bij binnenkomst in de hal van het appartement treft u de royaal bemeten hoofdslaapkamer van maar liefst 304 cm bij 468 cm, de 2e slaapkamer met een oppervlak van circa 11 m² en de 3e slaapkamer met een oppervlak van circa 8 m². Ook de badkamer, het toilet en de bijkeuken zijn bereikbaar vanuit de hal. In de badkamer bevinden zich een dubbele wastafel, een douchehoek en een ligbad. In de ruime bijkeuken staan de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld en kunnen de wasmachine en wasdroger worden geplaatst. De woonkamer/keuken heeft een oppervlak van ruim 50 m² en geeft toegang tot het balkon.

Opties

De plattegronden van de appartementen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er onder andere gekozen worden voor een toilet in de badkamer, een extra slaap-of werkkamer, of een royaal dakterras, maar ook een geheel andere indeling van het appartement is mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie downloadt u de brochures of neemt u contact op met de makelaar.