Bouwnummer 2 2019-12-05T12:38:38+00:00

Algemeen

Het appartement bevindt zich op de begane grond van het woongebouw en heeft uitzicht op de Noorderstraat.
Via de afgesloten centrale hal bereikt u de voordeur van het appartement. Op deze bouwlaag bevinden zich tevens 6 garages die eveneens vanuit de centrale hal toegankelijk zijn. De vrije hoogte van ruim 3 meter geeft het appartement een bijzondere ruimtebeleving. Het appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming met ruimtethermostaten in de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer. Het tegelwerk in de badkamer en het toilet wordt standaard uitgevoerd tot aan het plafond.

Indeling

Bij binnenkomst in de hal van het appartement treft u het toilet, de badkamer bijkeuken. In de ruime bijkeuken staan de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld en kunnen de wasmachine en wasdroger worden geplaatst. In de badkamer bevinden zich een dubbele wastafel, een douchehoek en een ligbad. De ruim bemeten hoofdslaapkamer van maar liefst 304 cm bij 420 cm grenst aan de badkamer. Naast de hoofdslaapkamer is de 2slaapkamer gelegen die een oppervlak heeft van circa 10 m².
De ruime woonkamer/keuken heeft een oppervlak van circa 42 m². De woonkamer/keuken geeft toegang tot het terras en de 3e slaapkamer met een oppervlak van circa 6 m².

Opties

De plattegronden van de appartementen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er onder andere gekozen worden voor een toilet in de badkamer of een deur tussen de hoofdslaapkamer en de badkamer, maar ook een geheel andere indeling van het appartement is mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie downloadt u de brochures of neemt u contact op met de makelaar.