appartementen 2019-12-11T08:37:25+00:00

Het project Meersterborg is gelegen op de hoek Noorderstraat -Kleinemeersterstraat te Sappemeer, op de plaats waar voorheen het pand van schilderszaak Tulp stond.

De locatie zal worden ingevuld met een fraai kleinschalig woongebouw met 6 luxe koop-appartementen. Het gebouw wordt uitgevoerd met een in zwart metselwerk opgetrokken plint en opgaand metselwerk in een roodbruine kleur, met siermetselwerk in de vorm van rollagen. Een deel van de gevels voorzien van stukadoorwerk met een in het oog springende dakrand. Ook de kunststof gevelkozijnen, de balkonranden, de balkonhekken en de sectionaaldeuren zijn met zorg gedetailleerd en hebben een niet alledaagse uitstraling. Het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

Het woongebouw bestaat uit 3 bouwlagen met op elke bouwlaag 2 appartementen.

De appartementen zijn bereikbaar vanuit de centrale hal die is uitgerust met een trappenhuis en een lift. De appartementen hebben elk de beschikking over zowel een inpandige garage als een inpandige privé-berging, welke van binnenuit bereikbaar zijn. De appartementen zijn royaal bemeten met bruto-oppervlakten tussen circa 114 en 131 m², waarin het oppervlak van het balkon of het terras, de garage en de privé-berging niet zijn meegeteld.

Op het terrein worden 2 parkeerplaatsen aangelegd voor bezoek.